Τρόποι αποστολής
Ελληνικά

Τρόποι αποστολής

Προσφέρουμε την ακόλουθη μέθοδο αποστολής:
Κανονικό Ταχυδρομείο ή ταχυμεταφορά
Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα προϊόντα που επιλέξατε μπορεί να χρειαστεί να στείλουν ξεχωριστά και να τα παραλάβετε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Αποστολές & Τρόποι Χρέωσης
Με Orvica, έχετε τη δυνατότητα να σας αποσταλεί η παραγγελία σας σε μία ή περισσότερες διευθύνσεις. Κατά τη χρήση αυτής της επιλογής, το σύνολο της παραγγελίας και οι πληροφορίες για την πληρωμή αποστέλλεται στη διεύθυνση χρέωσης που έχετε δηλώσει, ενώ τα προϊόντα που θα επιλεγούν θα σταλούν στις  καταχωρημένες διευθύνσεις. Η αξία της παραγγελίας και οι πληροφορίες για την πληρωμή δεν αποστέλλονται στην διεύθυνση αποστολής, καθιστώντας αυτή την δυνατότητα την ιδανική επιλογή για να στείλετε τα καταπληκτικά προϊόντα μας ως δώρα σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Παρακολούθηση παραγγελίας
Κάντε κλικ στο "Ο λογαριασμός μου" στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας μας για να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας (ες). Σας παρέχονται με τις λεπτομερείς πληροφορίες για το πού βρίσκεται παραγγελία σας σήμερα στο πλαίσιο της διαδικασίας αποστολής της. Κάθε παραγγελία που κάνετε από την Orvica συνοδεύεται αυτόματα από έναν κωδικό. Αφού τα προϊόντα σας έχουν αποσταλεί από την αποθήκη μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό που σας δίνεται για να παρακολουθείτε την παραγγελία σας αφού αφήνει την αποθήκη μας. Την κατάσταση της παραγγελίας είναι διαθέσιμη εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της αγοράς. Μπορείτε επίσης να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας, αν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάνετε κλικ στο "Ιστορικό Παραγγελιών".