Σχετικά με μας
Ελληνικά

Σχετικά με μας

Η εταιρεία καλλυντικών Orvica ιδρύθηκε το 1967.

Για πάνω από 40 χρόνια η ικανοποίηση των καταναλωτών μέσω της παροχής ποιοτικών προϊόντων υπήρξε πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μας εξασφαλίζει την άμεση παροχή των σωστών πληροφοριών στους για αισθητικούς και εμπλουτίζει την εγχώρια αγορά με νέα και καινοτόμα προϊόντα, ενώ παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις της κοσμητολογίας.

Η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία υψηλής ποιότητας καλλυντικών που να ικανοποιούν τις σημερινές ανάγκες των καταναλωτών και που προσφέρουν υγιεινή, φροντίδα και ασφάλεια. Παράγουμε υψηλής ποιότητας επαγγελματικά καλλυντικά για τα ινστιτούτα αισθητικής και  διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως κρέμες, μάσκες, ορούς, γαλακτώματα, λοσιόν, σαμπουάν, μαλακτικά, καθαριστικά και κεριά.
Με την εφαρμογή της αρχής ότι η ανάγκες των πελατών μας έχουν πάντα προτεραιότητα, έχουμε αποκτήσει μια καλή φήμη στην εγχώρια αγορά. Επενδύουμε διαρκώς στον τομέα της έρευνας για την ανάπτυξη νέων, προηγμένων προϊόντων ικανών να καλύψουν τη ζήτηση της σημερινής και της μελλοντικής αγοράς.
Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντα στη διάθεσή της επαγγελματίας αισθητικού και του καταναλωτή, με προτάσεις και λύσεις για τη σωστή και αποτελεσματική χρήση των προϊόντων μας.

Η εταιρεία εκτός από την παραγωγή των δικών της προϊόντων ειδικεύεται και στην παραγωγή ιδιωτικών ετικετών. Μπορούμε να παράγουμε οποιοδήποτε είδος καλλυντικού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.
Η μακροχρόνια εμπειρία των ανθρώπων σε Orvica, σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας παραγωγή που πραγματοποιείται στα εργαστήρια της εταιρείας, παρέχει σε τρίτους τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να παράγουν νέα καλλυντικά προϊόντα.
Στο Orvica μπορείτε πάντα να βρείτε τα σωστά προϊόντα για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε τύπου δέρματος.